IsaDora - Ocean drive, update

Efter att jag burit Ocean drive en dag så kände jag för o pigga upp den lite, vilket jag gjorde med Illamasqua's Load. Jag klistrade fransk manikyr-mallar så att jag kunde måla halvmånen på varje nagel (vilket krävde 4 lager) och duttade sedan dit prickarna med en av mina dotting tools.
Såhär blev det:

inomhus:

utomhus:


Vad tycker vi om det här?

IsaDora - Ocean drive

Hej!

Puh, jag har börjat jobba som fastighetsskötare nu. Det innebär ogräsrensning för min del, vilket i sin tur innebär att jag får stå o hacka i hård jord, bära tugnt , räfsa osv. Jag har jobbat med detta de senaste två somrarna men denna gång blir det hela säsongen, vilket är 5 månader. Det tar ett tag att komma in i det känner jag, för jag är helt slut nu hela tiden. Har jobbat i en o 1/2 vecka hittills. Vi hoppas på att jag kan bli lite piggare snart så att bloggen blir mer uppdaterad! Jag lackar i alla fall naglarna hela tiden nu, så att dom inte ska gå sönder :)

Har testat IsaDora's Ocean drive, vilket är ett ljust turkost lack som släpptes nu i vår. Det är super-superfint! Jag lackade två lager och lät Seche Vite avsluta.

inomhus:

utomhus:


Jag tycker att det är aningens mer grön-tonat i verkligheten. Dess rätta nyans ville tydligen inte dyka upp på mina foton.. men sådär grymt stor skillnad är det inte. Tycker ni att det är fint på bilderna så är det i alla fall finare irl!

Jag ger Ocean drive en 4:a av 5 möjliga.

Gul leopard

Hej!

Jag blev sugen på att stämpla lite härom dagen. Favoritmönstren är ju, som ni kanske märkt, leopard-fläckarna samt zebra/tiger-ränderna. Så.. det blev leopard den här gången! Tror inte jag har printat det på gult förut faktiskt, så lite nytt blev det ju kanske ändå rå (:

Lackade med GcocL's nr 2, ett stämplingslack egentligen, men funkar finfint över hela naglarna om man lägger topplack på. Här kan ni se när jag använde det sist. Jag lackade två lager gult, väntade ut torktiden, stämplade fläckarna med China Glaze's Liquid leather, städade runt omkring samt topplackade.

inomhus:




utomhus:



Det blev lite halvkladdigt kände jag, men fin effekt ändå. På håll ser det supercoolt ut!


Haha, det här fick mig förresten att tänka på gula nyckelpigor..



China glaze - For audrey

Det här lacket är nog lite av en klassiker bland China glaze's lack, och fin är den. For audrey är ett lite dammigt turkost lack, mest blått men helt klart med stänk av grönt, och är en riktig sommar-skönhet enligt mig.
Nu har jag lite lite svårt att minnas om det var två eller tre lager jag la.. men den var inte så skir så det bör ha varit två. I alla fall, ovanpå la jag Seche Vite och här kommer bilder:

dagsljus:



inomhus:


Vad tycks? :)

4 poäng av mig i alla fall!

RSS 2.0