Création lamis - 132

Hej hej hej!

Jag har testat ytterligare ett av de lack jag fick av mammas kompis. Detta är Création Lamis nr 132, ett glitterlack med skir skir skir svartgrå bas och massor av microglitter i silver samt aningens större rundkorningt glitter som skiftar i guld, silver, grönt och blått. Jag tycker om det här lacket, det är tjusigt. Fotona jag har att bjuda på är dock, tyvärr, bara tagna inomhus. Hade säkerligen sett skapligt mycket grymmare ut i solljus.
Jag la 132:an över Evita's 50086 från förra inlägget. Drog på 2 lager och sedan topplack.

Vad tycker ni? Ser nästan lite trisst ut faktiskt, men jag tror att det var för att jag tröttnade på Evita-lacket ganska snabbt. Grått är nog inte riktigt min grej.
Création Lamis nr 132 är det i alla fall inget fel på! 3,5 ger jag.

Evita - 50086

Hej!

Jag fick en liten hop med gamla nagellack från min mammas jobbarkompis, som jag nu har 'räddat' med Seche Restore. Alltid lika kul att se förvandlingen från geggigt till flytande. Jag ska fixa ett inlägg med bilder på dessa lack och beskriva hur man gör med Restore.
Nu har jag testat Evita's 50086 som alltså är ett lack jag fick begagnat. Det är ett grått metalliclack, inte likt något jag har faktiskt. Grejen med metalliclack är ju dock att det blir synliga penseldrag efter att man målat med dem, vilket ju är lite trisst, men gäller det ett fint lack så kan det hända att man inte stör sig på det. I nr 50086's fall så stör jag mig inte så värst på det, eftersom de faktiskt inte syns så väl.
Jag la 2 lager och toppade med Seche Vite.
utomhus:

inomhus:

Jag tycker om det här lacket. Jag fick till formulan bra också kände jag.
Delar ut en 3:a!

Depend - Nagelstärkare

Det här är inget jag bär just nu, men det har varit toppen att ha när jag har jobbat i kafeterian. Det är ju inte tillåtet att bära nagellack i rastaurangbranshen.. för att det ska se fräscht ut och sådär, men man är med händerna i vatten typ hela tiden. Har man naglar som jag så går dom lätt sönder då. Så, ett genomskinligt lack får råda bot på det för min del. Vad passar inte bättre då, än ett lack som också stärker nageln?
Jag tycker att Depend's Nagelstärkare (nr 4202) fungerar jättebra. Man känner att naglarna blir starkare och hårdare, det torkar ganska snabbt och det har en bra formula. Ni får lite tråkiga bilder också :)

Inte så mycket att se på egentligen, men den fungerar i alla fall som den ska :) en 4:a här.

Tatueringar

Jag tänkte om jag skulle införa lite mer personliga grejer i bloggen? Tror aldrig att jag kommer prata om känslor och saker som berör mig djupt, för så utelämnande vill jag inte vara. Sånt snack tar man ju med kompisar och familj. Men för er som tittar in här ibland kanske det vore kul att veta lite mer om vem jag är? Kvinnan bakom naglarna liksom, haha.
Startar i alla fall med ett inlägg om tatueringar. Jag har två stycken, men är dösugen på att göra en till. Just nu har jag en uggla på axeln, som ni säkert redan har sett eller hört om. I vilket fall som helst så slänger jag upp ett par bilder på'n.

Jag är jättenöjd med den här! Verkligen. Den följer axeln så fint, plus att mönstret på vingarna är så himla tjusigt.
Ångrar mig inte ett dugg. Gjorde den för övrigt i London på Hammersmith tattoo, verkligen att rekommendera. Dom är jätteduktiga där, och billigare än i Sverige.


Men som sagt, jag har två tatueringar. Den andra har jag aldrig visat tror jag, men det är bara en text på revbenen. Inget som syns när man är klädd. Har inget behov av att flasha den heller direkt, men tänkte visa så att ni ser på ett ungefär.

Ser ni ens vad det står? :) Suddade lite, men det får ni tänka bort. Det är i alla fall min egen handstil. Jag skrev ner texten på en lapp o bad dom att tatuera in den bara. Gjorde den på Lucky7 i Norrköping.

Så, vad tycker ni om tatueringar? Är det fint eller bara klottrigt?
Här är en påfägel som jag ääääälskar. Vill ha (och ska göra :O!!). Så sno inte! ;)

Vad tycks? Bör jag ångra mig? Den är fetstor, men så grymt vacker.


RSS 2.0