Fjädrar

Hej!
Igår var jag på halloween-fest på Norrköpings, i princip, enda dansklubb. Självklart var jag utklädd! Och självklart matchade jag naglarna med detta. Mitt val till utklädnad blev en uggla (älskar ugglor!) och jag gick 'all in'. Hade fjädrar limmade här o var på armarna, fjäder-lösögonfransar, hårspännen med fjädrar, färgade linser... och så hängde ju ugglan på min axel med också (:
Naglarna då? Jag målade dem vita med Kicks - White orchid i 3 lager och tryckte sedan fast små fjädrar i färgen, för att sedan topplacka detta. Det blev väl si sådär.. men det halv-kassa resultatet beror delvis på mina korta naglar som jag sportar just nu. Här har ni bilder i alla fall (utomhus):
Nu kommer bloggen troligtvis att pausa i några dagar (alltså, inga uppdateringar) eftersom jag sticker till Teneriffa idag. Ha det fint!

Tiger

Mm.. dessa djurmönster. Jag är väldigt förtjust i mina leopard- och tiger/zebra-mönster som jag har att stämpla med. Den här manikyren är lite halvgammal men ändå nog så tjusig. Konstigt, men när jag bar dessa klor var jag inte särskilt nöjd. Detta på grund av att det blev lite halvkladdigt med stämplingen, men nu när jag kollar på bilderna så tänker jag nästan 'äsch, det där var väl inte så farligt?'.
Jag har lackat med Make up store's Agnetha, trooor att det är 3 lager (annars 2), och sedan toppat med ett tigermönster med ett svart stämplingslack.
Agnetha blev lite dassig med det aningens kletiga svarta ovanpå. Bara så att ni vet att hon strålar mer annars, menar jag. Annars så.. gillar jag detta.

GcocL - 2

Idag har jag gått omkring med supergula naglar! Jättefint faktiskt.
Jag fick för mig att prova ett stämplingslack, GcocL's nr 3, på hela nageln, då jag ändå inte tyckte att det var speciellt toppen att stämpla med. Det visade sig i alla fall vara grymt även som 'vanligt' lack.
Färgen tycker jag drar lite åt senapsgult, men kanske bäst beskrivet som brandgult eller bara just 'supergult'. 2 lager krävde det, riktigt bra pigmenterat alltså, men kändes lite strimmigt innan Seche Vite. Efter mitt topplack blev det dock en riktig vacker historia!
utomhus:
inomhus:
Ursäkta att det blev så många bilder idag, men jag gillar detta skaaaarpt. Vad tycker ni?
Förresten så tänkte jag först att ett såhär pass gult lack ju kunde bli lite väl somrigt.. men, det är bara kolla utomhus-bilden med de vackra höstlöven som bakgrund så ser man att det funkar riktigt bra såhär års!
Jag vill ge GcocL - 2 en 5:a, trots att det egentligen inte är avsett att lackas på det här viset.
Jag kommer definitivt att prova fler stämplingslack över hela naglarna!

Färgglatt

Hej!
Idag tänker jag visa en gammal manikyr, då mina naglar är olackade (!) för tillfället. Det var ett tag sedan jag fixade dessa naglar, på min kompis Rebecca, och då var inte mina bilder så omfattande som dom kanske är idag. Det jag vill säga är att ni tyvärr inte kan få någon solbild.
Jag började med att lägga ett lager vitt lack med A perfect - 10, för att sedan svampa på olika lack. (Ni har hört detta förr om ni läst tidigare inlägg i bloggen.. kolla här) Jag använde mig av China Glaze's In the lime light samt Papaya punch och Depend's  nr 34 och 35. Den enda som inte är en neon här är faktiskt Papaya punch, men vid tillfället då dessa naglar gjordes så hade jag ingen orange neon.
Anledningen till att jag först la ett vitt lager är att det får färgerna att lysa mer. Efter att min svampning hade torkat så stämplade jag på min kompis valda mönster i en svart stämplingsfärg.
Här har ni resultatet:
Jag tycker att svampade neon-färger med ett stämplat mönster på är ett säkert kort. Fint va? :)

Essie - Da bush

Hej!
Igår svepte jag på ett fint, ganska neutralt lack. Jag kände för något lite lugnare nu faktiskt, jag har nämligen kört stenhårt på färger ett tag. Någonting säger mig ändå att en dag utan färg, holo, duokrom och allt vad det heter, räckte.
Här har vi i alla fall ett grågrönt lack ifrån toppen-märket Essie. Lacket heter Da bush och gled på bra med 2 lager.
utomhus:
inomhus:
Det blev inte så stor skillnad i färg mellan inomhus- och utomhusbilderna idag märkte jag. Det är nog för att jag knäppte foton inne i omklädningsrummet på gymmet där jag går, där de har ganska skarpa lampor.
Jag vill säga att Essie än så länge är ett riktigt bra märke enligt mig. Jag har dock inte alltför många sådana lack, typ 2 stycken, men jag är glatt överraskad utav dom. Kommer absolut bli fler i framtiden!
Da bush får 3,5 i betyg.
Jag gillar inte ens militärgrönt, vilket detta kan kännas som, men ändå ger det här lacket mig en hemskt skön känsla!

H&M - Dark purple

Lacket jag testat inför detta inlägg kommer från ett 4-pack med smålack köpt på H&M. Brukar väl inte direkt köpa sånahär förpackningar med 'billigare' lack, men jag fick det i present och jag måste säga att första färgen ut till testning är riktigt fin! Så jag är inte alls missnöjd.
Namnet på denna lila skönhet är något så enkelt som Dark purple. Det jag gillar med detta lack är pigmenteringen, det täcker nämligen med 2 lager, och att den har en röd ton i sig. Den här färgen blir liksom lite mer som röda vindruvor (dom är ju faktiskt lila med ett stänk av rött i) än lila som man brukar tänka sig den färgen.
inomhus:
utomhus:
Ni får ursäkta mina nagelband.. och angående den sista bilden så håller jag i en utav mina vantar där.
Jag tycker att färgen kommer till liv mer utomhus, så som det brukar vara i de flesta fall. Ändå så var solen inte framme när jag fotade.
Jag tar o ger H&M's Dark purple en 3:a, vilket det i princip alltid blir när jag känner att färgen och dess formula är bra men inte får mig att ropa wow. I vilket fall som helst: prisvärt!

L'oréal - 809

Hejsan!
I förrgår testade jag att bära L'oréal's holografiska nr 809. Jag var verkligen sugen på att prova detta! Jag har nämligen aldrig testat ett holografiskt lack från L'oréal och jag tror inte att jag har sett något innan heller.
Lacket gled på bra vad jag minns, men krävde 3 lager för att göra mig nöjd. Det var alltså aningen skirt. Väl på nageln tyckte jag också att det såg lite blekt ut faktiskt, trodde nog innan att det skulle vara mer rosa-rött än det lite ljusare guld-bruna som detta lack skiftar emellan att vara, beroende på hur man vinklar naglarna. Jag vill också påstå att detta är duokromt och inte holografiskt. Men, det står tvärtom på flaskan.
utomhus:
inomhus:
Det rosa-röda träder i alla fall fram mer i dagsljus. Att jag kände att det blev lite blekt var nog att jag spenderade mest tid inomhus med 809:an, och ni ser ju skillnaden mellan lampa och solljus.
Jag ger dig..... 3,5 av 5.

China Glaze - V och Nfu-Oh - 49

Hej igen!
Nu var det ett tag sedan, återigen, meeen jag har varit i London ännu en gång och haft fullt sjå med andra saker. Igår testade jag i alla fall Nfu-Oh's nr 49 i två lager ovanpå 2 lager av China Glaze's V. Jag tycker nog att det blev fint, men som jag förfarade redan innan så torkade detta inte i en alltför behaglig takt.. på grund av alla lager lack. Jag borde ha burit V ett dygn innan jag testade med ett layeringlack ovanpå, speciellt då jag behövde 2 lager med layeringlacket. Men, jag var för het på gröten.
Anyways var manikyren väldigt vacker i den timme, cirka, som jag faktiskt bar den innan allt åkte av :)
Jag kommer definitivt att testa 49:an på något annat lack någon annan gång!
Här får ni först bilder på V ensam:
utomhus (skugga):
inomhus:
Som ni ser är detta lack högglansigt även utan topplack! Plus för att det bara krävdes 2 lager för att få till detta och plus även för att formulan var lätt och behaglig. Jag tror att detta är ett jelly-lack, eftersom att det får en så glansig finish helt självt och för att det var lite rinnigt och verkade skirt. Det var dock inte så skirt.. så jag är lite konfunderad, men rätt säker på jelly.
Det får en 3:a av mig. Fint, men.. mja. Inte galet vackert liksom.
Här följer bilder på V med Nfu-Oh's nr 49:
utomhus (skugga):
inomhus:
Jag tycker att det ser ut som om man strött bladguld över naglarna med det här lacket på! Gillar skarpt. Dock så
var detta lack lite svårfotat, måste säga att det är finare i verkligheten. Synd också att inte solen var framme när jag skulle fota. Då kanske skimret hade fått lysa lite mer. Här ser ni i alla fall att nr 49's vackra egenskaper syns som bäst på inomhus-bilderna. Så brukar det inte vara, speciellt inte med ett glitterlack. Jag gillar det här lacket än så länge, men tror att det kanske kan göra sig bättre ovanpå någon annan färg. Mörkare nyanser brukar kunna framhäva flake-lack lite bättre, så det får det bli nästa gång.
Jag ger ändå Nfu-Oh's 49 en 3:a än så länge. Det är bra med mängd glitter, jag gillar flakes mer än glitterkorn, det är holofrafiskt och färgen är sjysst. Det har dock inte gett mig något 'wow' än.
Vad tycker ni?
Slänger in en bild på vad som fick följa med mig hem från London också..:

Kleancolor - Red-hot

Haha. Jag valde att uppdatera City siren med något slags layeringlack, och drog fram det enda rödglittriga jag har. Nu har jag precis lackat, lagt på Seche Vite och fotat och först nu, efter allt detta, märkte jag att lacket jag har använt heter Red-hot! Det var ju passande och bra (se förra blogg-inlägget).
Här är den i 2 lager ovanpå City siren:
utomhus (solljus):
utomhus (skugga):
Jag måste säga att det glittrar bättre in real life och glitterkornen syns mestadels som ljusare i färgen än lacket under, fast det på bilderna ser det ut att vara tvärtom. Suck. Det är mest likt den sista bilden i alla fall och det är mycket finare än vad min kamera kan visa.
Annars vill jag även påpeka att det är aningen jobbigt att lägga. Det har en lite tjock formula, dock inte så att det stör oerhört, men jag tycker även att Kleancolor kunde ha bjussat på mer glitter än vad det är i förhållande till lack.
I alla fall, en 3:a är du värd Red-hot. Fast det är precis!

China Glaze - City siren

Igårkväll lackade jag om mina kortisar till en röd färg, eftersom jag ska på... wait for it.. RED HOT CHILI PEPPERS idag! :D Jag är verkligen taggad. Självklart var jag tvungen att klä naglarna i rött.
Valet föll på City siren från China Glaze som jag aldrig har testat förr, men som charmade sig in rätt så bra hos mig. Lacket täckte nästan med ett lager, men lite strimmigt blev det så ett andra lager fick det bli.
Inomhus:
utomhus (skugga):
utomhus (solsken):
Det är väldigt vad det här lacket klarnar upp i solljus! Det blir liksom inte i närheten av så mörkt som det kan se ut inomhus ibland.
Jag delar ut en 4:a till detta lack, för att det är så bra pigmenterat som det är och för att jag tyckte det var lättlackat.

Depend - 201

Hejsan,
Jag gillar inte-inte mina naglar nu. De är nämligen ganska obefintliga. MEN, det är ju egentligen lacken jag bloggar om, så här ska ni få Depend's nr 201 på mina superkorta nails.
Jag har alltid gillat den här färgen, har haft den ganska länge nämligen, men idag ser den ganska dassig ut tycker jag! Haha, jag har gått med neoner och riktigt klara lysande färger för mycket på senaste tiden. I alla fall så förstår jag ju att så inte är fallet, för det här är ingen dassig färg. Det är ett fint pastell-rosa lack som täcker väl med 2 lager.
inomhus:
utomhus:
hahaha, jättefint va? Just nu längtar jag bara tills mina klor har växt ut igen.
Lacket är det i alla fall inget fel på, jag ger det 3,5 av 5 möjliga. Det chippar möjligtvis lite snabbt.. syns ju redan här på dessa bilder.

Stålmannen

Hej!
Som nämnt i gårdagens inlägg gick mina tankar mot Stålmannen när jag lackade med H&M's Blue my mind.. och faktum är att jag sedan blev ganska inspirerad utav det.
Jag tog således fram 3 av mina Nail Star - Two-way nail art pen & brush, röd, svart och vit, samt min gula Essence - Sundancer (vilken jag la på med en av mina dotting tools). Därefter skapade jag stålmannen-loggan och ett pow!-märke. Ta en titt:
Alla bilder ovan är tagna inomhus då de knäpptes på kvällen. Här nedan tänkte jag visa er hur den vackra blå färgen ter sig i dagsljus:
Och sen... ha ha ha... en grej till; när jag målade mina naglar spejade min (4 år äldre) bror på mig och bad sedan om att få batman på en av sina naglar. Vad ska man säga, liksom? Mitt svar blev: ja för fan!
Här är hans tumme:
Till batman-loggan använde jag Nail StarTwo-way nail art pen & brush i svart samt min gula Sundancer.

H&M - Blue my mind

Idag har jag svassat omkring med vackert blå naglar, sådär 'stålmannen-blå' ni vet? Lacket köpte jag hos H&M och det är deras egna märke som bjuder på denna goding. Alltså, jag lackade ett lager o tänkte dra på ett andra i ren vana - men varför? tänkte jag sen. Om jag nu har hittat ett lack som täcker med ett enda lager borde jag väl vara väldigt nöjd med det!
Jag älskar tonen i den här blå färgen, den är bara riktigt blå-blå liksom, jag uppskattar också verkligen pigmenteringen i lacket och priset säljer ju flaskan direkt även om man inte skulle vetat om ovanstående. 39kr fick jag ge.
Jag skulle gärna be er att 'se och njut', men bilderna är det enda som faktiskt inte riktigt håller måttet idag. Färgen ges inte riktigt rättvisa, samt att alla pics är tagna inomhus. Tyvärr.
Men, se i alla fall:
inomhus:
(bilden ovan är den mest rättvisa gentemot färgen)
Jag ger Blue my mind en 5:a av 5 möjliga - väl värd pengarna alltså.
Spring och köp!
haha. wow, liksom..

Misa update

Tjaba! :)
Jag uppdaterade mina röda igår eftersom det var skolfoto i skolan idag. Det var faktiskt inte vilket skolfoto som helst heller, utan spexfoto! Vår klass valde att klä sig i 50-tals kläder, så med den bestämmelsen tvingades jag indirekt till en 50-tals-manikyr. Jag gjorde det i alla fall väldigt simpelt och la bara vita prickar på den redan befintliga lackningen med min vita Nail Star - Two way nail art pen & brush.
Här har ni pics,
inomhus:
utomhus:
Hoppas ni tyckte dom blev okej.
Purr på er!

Misa - Bikini with a martini

Igår lackade jag om mina naglar till en röd neon från Misa vars namn är Bikini with a martini. Jag bar det inomhus ganska länge o knäppte lite bilder och sådär.. sedan kom jag ut och gjorde upptäckten att det är helt oemotståndligt i dagsljus! Det lyser verkligen. Får lite samma känsla som för Color Club's Ultra Astral (se här).
Bikini with a martini lackades på väldigt lätt i alla fall, men är tyvärr aningen skirt. Jag använde mig av 3 lager för denna täckning:
inomhus:
utomhus:
Shiny va? Då var ändå solen inte framme på dessa bilder.
Som ni även ser så drar detta lack lite lite åt oranget utomhus, men neon-rött är fortfarande den klart bästa beskrivningen tycker jag. Tänker jag mig en röd neon så är det nog exakt det här jag skulle komma fram till även utan att ha sett Misa's version av denna kulör.
Betyget åker ner lite på grund av skirheten.. men 'bwam' är ändock värd en 4! Det hade alltså toppat om det inte vore för detta.

Neon-leopard

Hejsan!
I helgen har jag burit en nailart-manikyr som jag gjorde genom att lacka om till den vita nr 10 från A Perfect och sedan stämpla på ett leopardmönster som jag sedan uppdaterade med lite färger.
Efter 2 lager vitt stämplade jag alltså mitt mönster i svart från Kleancolor (färgen black). Sedan doppade jag en av mina 'dotting tools' i 3 olika neoner (en i taget) och fyllde då i vissa utav fläckarna jag skapat. Neonerna till detta ändamål blev den orangea Pyschedelic scene från Color Club, den gröna The lime starts here från samma märke samt den rosa Shocking pink från China Glaze. Avslutade gjorde jag med ett lager Seche Vite.
Inget svårt med det här alltså!
inomhus:
utomhus:
Jag gillar't utomhus! Vad tycker ni om det här?

Här ger jag er även ett par bilder från skolan med techno-manikyren:
min lilla glam-bagge var med också :)
Ses!

RSS 2.0