Color club - Fame & fortune

Hej!

I förra inlägget skrev jag ju att jag la ett annat lack ovanpå 108 degrees, så det tänkte jag visa nu. Det handlar om Fame & fortune från Color club, vilket är ett hallonröd/rosa lack med en anings lila ton i, ser det ut som. Den är fylld med vackert holo-flakieglitter! Precis som Color club's Covered in diamonds som jag bar på nyår. Det är supermegatjusigt i flaskan! En riktigt 'flaskfavorit'.  Alltså ett såntdär lack man tycker är så toppengrymt när man ser det i flaskan och har gudalika förväntningar på. Håller Fame & fortune måttet då? Njaaaaa.. Det är verkligen fint på, inget snack om saken, men glittret kunde varit generösare. Det blir lite peta o pilla för o få det jämt över naglarna. Sedan så verkar grundfärgen skir som satan, men jag ska inte uttala mig alltför mycket om det eftersom jag inte vet om det var lacket under som talade mest, eller om det faktiskt var F & F.
Detta är i alla fall 2 lager lack över 2 lager av China glaze - 108 degrees, med ett lager topplack.
utomhus:

inomhus:

Och såhär fin är den i flaskan:

Nå, vad tycker ni? Ursäkta bild-spammet :). Jag tror ändå att jag älskar den här skönheten faktiskt. Den är så himla fiiin! Kan man bli lycklig av ett lack så blir jag det över Fame & Fortune.
Jag delar ut en 4:a. Toppen hade nåtts med mer glitter och en mindre skir bas.

China glaze - 108 degrees

Hej!
Det var ett tag sen! Min bloggtorka har berott på tråkiga o jobbiga personliga saker, men jag ska försöka mitt bästa för att komma igång här igen. Det är ju ändå kul o blogga om fina lack :) Jag kan meddela att jag inte heller har målat mina klor under den här tiden, så ni har inte missat nåt!

Idag tänkte jag visa en fining i alla fall, nämligen China glaze's 108 degrees. Det här lacket är typ hallonrött, alltså rosarött. Det är aningens skirt och innehåller massor av tjusigt microglitter. När jag skulle lacka så tänkte jag 'shit, det här kommer ta några lager', för att det såg jätteskirt ut. Riktigt så illa är det i alla fall inte. Det ni ser på mina bilder är 2 lager lack utan topplack, eftersom jag senare skulle lägga ett annat lack ovanpå.
utomhus:

inomhus:


Ja, man kan ju se lite vnl, men det fixade jag som sagt sedan.
108 degrees är riktigt fin tycker jag. Jag gillar nyansen, glittret och att den faktiskt inte var så skir som jag trodde. 3 lager hade nog varit perfekt om man använder det här lacket på egen hand. Aningens rinnig formula kanske, men ändå kontrollerbar. Jag ger 108 degrees 3,5 av 5 möjliga.

Vattenmarmorering

Hej!

I senaste inlägget kunde ni läsa om hur taggad jag var att bara go crazy på mina naglar, så det gjorde jag. I form av en vattenmarmorering. Med lacken China glaze - Traffic jam och Pure ice - Wild thing.
Haha.
Om ni undrar: Nae, jag blev inte nöjd. Jag gick o skämdes lite med den här manikyren, så den blev inte oerhört långvarig. Jag inte är nån höjdare på just denna nagelkonstform, men mest suckade jag över färgvalet. Haha, snyggt Martina.
inomhus (sollampa):


inomhus (vanlig lampa):

Jaa hörrni.. Det påminner mig lite om gb-glassen Twister faktiskt. Och ja, det tar nog ett tag innan jag provar att marmorera igen.

Depend - French liner

Hej!
Jag kletade på lite vit färg på nageltipparna igår helt oplanerat. Det blev inte jättetjusigt eftersom jag gjorde det så snabbt, men jag tänkte ändå visa för jag använde mig av en slags penna som jag tänkte utvärdera lite samtidigt. Jag snackar alltså om Depend's French liner.

Detta är inte direkt ett lack, utan känns mer som tipex i konsistensen. Tyvärr gör det att den är superlätt att nöta bort (torkar typ till en matt finish som lätt skrapas av). Får ni French liner att hålla längre än ett dygn med vanliga vardagssysslor så beundrar jag er, om vi säger så. Själva tippen på pennan känns även lite tjock, lite halvsvår att göra raka linjer med alltså - men kanske ska man använda sig av fransk manikyr-mallar? Det gjorde i alla fall inte jag, utan målade i stället på fri hand.
Ibland märker man att det blir mindre färg i tippen, men då är det bara att trycka ner den på ett papper (som med vissa vanliga pennor) så åker den in och 'hämtar färg'. Med mycket färg direkt räcker ett lager, annars behövs två.
Såhär blev mitt resultat, dock efter ett knappt dygn (alltså ganska slitet):

Det blir ju ganska fint ändå. Fast jag borde tagit mer tid på mig att måla på det, därför lite ojämna skarvar som ni ser. Bäst borde det bli med baslack, mallar, ett lager fransk rosa färg och sedan topplack. Det borde försegla det vita lite bättre än bara topplack också (som jag har på bilderna).
Jag betygsätter inte denna då det inte är ett vanligt lack. Har liksom inte så mycket att jämföra med.
Något ni i stället kan få av mig är lite bilder på en del nya lack som bara skriker efter att få testas!

Köpte ni jul/nyårs-numret av Vecko revyn? Där fick man i alla fall 2 lack, antingen röd & nude eller lila & rosa.

De här hittade jag samtidigt som Spellbound black på Ica Maxi.. 2 för 25:-

HM's Fall in love är helt i min smak!

OPI's Warm & fozzie fick jag i julklapp av min bror och hans tjej :)

Fame & fortune från Color Club har jag suktat efter sjukt länge faktiskt, men nu kunde jag inte hålla mig längre. Jag klickade hem den från Tradera.


Jag är supersugen på alla mina lack just nu! Jag vill stämpla, lacka i en färg, lägga layeringlack, måla crazy nailart och klistra på stenar! Jag vet bara inte var jag ska börja :)
Vad tycker ni om att jag lägger upp en förhandstitt på nyinköpta lack förresten? Vill ni att jag fortsätter med det?
Kram

IsaDora - Spellbound black och Color club - Covered in diamonds

Gott nytt år på er!
Hoppas att ert nyår har varit toppen. Själv firade jag in år 2012 med en riktigt tjusig manikyr, skapad av 2 lager IsaDora - Spellbound black samt 2 lager av Color club - Covered in diamonds. IsaDora-lacket fyndade jag på Ica Maxi häromdagen faktiskt. Det låg på fel ställe, jag plockade upp det och faaastnade med blicken. Jag småsprang sedan bort till hyllan där det borde ha stått, för att se om det fanns någon mer flaska samt kolla upp priset. Jag hittade dock varken eller.
Efter en liten bön om att det skulle vara rea gick jag mot kassan (ordinarie pris är 69kr) och japp! 19 spänn gick det på.
Spellbound black är, som väntat, ett svart lack men med 'förtrollande' blått skimmer i sig. Vänder och vrider man på flaskan syns det här blåa ganska bra, men väl på nageln syns det lite mindre. Jag är glad att jag fick tag på det här lacket ändå. Det är liksom svart med en edge, men bara en anings sådan. Man skulle kunna ta det för helsvart om man inte visste. Här följer foton på endast detta lack..
inomhus (sollampa):

inomhus (vanlig lampa):

Bilderna ovan är helt utan topplack eftersom jag sedan skulle lägga Covered in diamonds ovanpå, så visst är det ett glansigt lack vi har att göra med. Jag tyckte även om formulan, tack tack tack (har inte hänt på ett tag känns det som). IsaDora's borste/pensel är bred, vilket ni kanske har lagt märke till någon gång, men det är faktiskt inget som stör mig. Det glider på bra ändå. Jag ger det en 4:a.
Här ska ni nu få se foton på Covered in diamonds i 2 lager ovanpå detta..
inomhus (vanlig lampa):

inomhus (sollampa):

Jag älskar hur sådana här lack ter sig ovanpå svart! Glitter/flakes som har en touch av pärlemor i ett lack med en väldigt skir eller helt ofärgad bas kan liksom bara falla på plats ovanpå en riktigt mörk nyans. Det tar verkligen fram färgerna och glittrets mening med livet, typ.
Bäst gestaltat på foto blev Covered in diamonds i vanligt lamp-ljus, så kolla på de bilderna för att få den mest verklighetstrogna uppfattningen.
Den här kombinationen av lack är nog den bästa jag burit på länge. Tänk så lägligt den kom, till nyårsafton och allt. Det här sista lacket får 4,5 i poäng av mig (utav 5). Det buktar ut lite på nageln med sitt glitter och är aningens tjockt i formulan, annars tipptopp!

RSS 2.0